Ztužovače do šlehaček a krémů
Použití: Chocolate de Luxe slouží k jednoduché přípravě čokoládových krémů, náplní, pečených korpusů, pěny aganache.
Složení: Čokoládový prášek 92 % (cukr, kakao, kakaová...
Kód: 1177
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Kód: 1150
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.
SLOŽENÍ: Cukr, pražená arašídová drť, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, karamelizovaný cukr,...
Kód: 1151
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.
KARINA BANANE MILK je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování...
Kód: 1152
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti....
Kód: 1153
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Kód: 1154
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Kód: 1157
Dávkování: KARINA Jogurt 1000 g • Voda pitná 500 gSměs KARINA Jogurt spojíme s vodou a promícháme do hladké homogenní konzistence.Před dalším zpracováním necháme ještě asi 15...
Kód: 1158
Hotová směs na výrobu "Likérových špiček" s kombinací likérové náplně - Karina MILK MIX.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při...
Kód: 11551
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem....
Kód: 1159
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Kód: 1160
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů s příchutí Caffe Latte. Karina Latté Macchiatto je jediná do které se přidává cukr.
KARINY jsou směsi, které...
Kód: 1161
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Kód: 1163
Karina Medovník je směs vhodná pro výrobu mléčné a karamelové náplně do medových řezů a DORTŮ.
SLOŽENÍ: Sušené mléko, rostlinný olej (palmový), cukr, glukózový sirup,...
Kód: 1164
Směs určená pro přípravu světlého cukrářského krému s příchutí likéru, např. jako náplň do likérových špiček, v kombinaci se šlehačkou jako lehký šlehačkový krém....
Kód: 11561