Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.
KARINA BANANE MILK je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování...
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti....
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Dávkování: KARINA Jogurt 1000 g • Voda pitná 500 gSměs KARINA Jogurt spojíme s vodou a promícháme do hladké homogenní konzistence.Před dalším zpracováním necháme ještě asi 15...
Hotová směs na výrobu "Likérových špiček" s kombinací likérové náplně - Karina MILK MIX.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při...
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem....
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů s příchutí Caffe Latte. Karina Latté Macchiatto je jediná do které se přidává cukr.
KARINY jsou směsi, které...
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Karina Medovník je směs vhodná pro výrobu mléčné a karamelové náplně do medových řezů a DORTŮ.
SLOŽENÍ: Sušené mléko, rostlinný olej (palmový), cukr, glukózový sirup,...
Směs určená pro přípravu světlého cukrářského krému s příchutí likéru, např. jako náplň do likérových špiček, v kombinaci se šlehačkou jako lehký šlehačkový krém....