Z důvodu zprovoznění nového e-shopu, prosíme, aby se naši zákazníci znovu zaregistrovali. Neboť převod účtů z původního e-shopu není možný. Děkujeme za pochopení.

Glazury

10 položek celkem
Agar-agar 700 1 kg
715 Kč

 Rostliná „želatina“ se vyrábí z některých druhů mořských řas – ruduch. Je zcela nekalorická a má léčivé účinky velmi prospívající našemu organismu.   Práškový agar...

Kód: 1700
Agar-agar 800 1kg
725 Kč

 Rostliná „želatina“ se vyrábí z některých druhů mořských řas – ruduch. Je zcela nekalorická a má léčivé účinky velmi prospívající našemu organismu.   Práškový agar...

Kód: 1701
Fondantova hmota 5 kg
370 Kč

Fondant je bílá hmota, kterou před použitím musíme nahřát a nepatrně naředit vodou. Používáme ji k potahování dortů , zákusků -(věnečků,větrníčků),ale i jako sladidlo do...

Kód: 0712
Golden Glaze CHOCOLATE 7 kg
824 Kč

Netuhnoucí hnědý gel s čokoládovým aroma. Pro dekoraci cuk. výrobků.   Složení: GLUKÓZOVÝ SIRUP, VODA, ZAHUŠŤOVADLO (E406, E440, E450I), DEXTRÓZA, KYSELINA (E330),...

Kód: 1185
GOLDEN GLAZE NEUTRAL Dortík makovo višňový
789 Kč

Netuhnoucí čirý gel neutrální chuti pro dekoraci cukrářských výrobků. Složení: Glukózový sirup, voda, zahušťovadlo (E406, E440, E450i), dextróza, kyselina (E330), regulátor...

Kód: 1183
Sandra BLACK Pařížský dort
841 Kč

Použití: Chocolate de Luxe slouží k jednoduché přípravě čokoládových krémů, náplní, pečených korpusů, pěny aganache. Složení: Čokoládový prášek 92 % (cukr, kakao, kakaová...

Kód: 1177
Sanett 2,5 kg
763 Kč

Želatina v prášku určena ke ztužení šlehaček a rostlinných krémů. Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce - ovoce se namáčí v roztoku SANETTU....

Kód: 1192
Trigel neutral 2,5 kg
525 Kč

Želirovací prostředek. Používá se na dohotovení ovocných dortů. Jeho výhodou je že nám rychle tuhne a proto krásně kopíruje ovoce. Dávkování Trigel neutral 500g Voda 1000g...

Kód: 1193
želatina plátková 1kg
714 Kč

Živočišná želatina : vepřová 

Kód: 1705
Želatina typ A bloom 220 1kg
318 Kč

 Živočišná želatina : vepřová  Návod na přípravu : 1,  Želatinu vsypeme do vody a lehce zamícháme. Necháme nabobtnat. Nabobtnaný gel zahřejeme ve vodní...

Kód: 1702
30 let zkušeností v oboru
30 let zkušeností v oboru
Už více jak 30 let dodáváme suroviny pro pekaře a cukráře
Doručení do 48 hodin
Doručení do 48 hodin
Spolupracujeme s ověřenými dopravci a zboží doručujeme do 2 pracovních dnů
Zboží máme na skladě
Zboží máme na skladě
Většinu zboží máme vždy na skladě