Rostliná „želatina“ se vyrábí z některých druhů mořských řas – ruduch. Je zcela nekalorická a má léčivé účinky velmi prospívající našemu organismu.
Práškový agar je...
Rostliná „želatina“ se vyrábí z některých druhů mořských řas – ruduch. Je zcela nekalorická a má léčivé účinky velmi prospívající našemu organismu.
Práškový agar je...
Fondant je bílá hmota, kterou před použitím musíme nahřát a nepatrně naředit vodou. Používáme ji k potahování dortů , zákusků -(věnečků,větrníčků),ale i jako sladidlo do...
Želatina v prášku určena ke ztužení šlehaček a rostlinných krémů.
Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce - ovoce se namáčí v roztoku SANETTU....
Želirovací prostředek. Používá se na dohotovení ovocných dortů. Jeho výhodou je že nám rychle tuhne a proto krásně kopíruje ovoce.
Dávkování
Trigel neutral 500g
Voda 1000g...
Živočišná želatina : vepřová
Návod na přípravu :
1, Želatinu vsypeme do vody a lehce zamícháme. Necháme nabobtnat. Nabobtnaný gel zahřejeme ve vodní lázni na teplotu cca...
Kód: 1702
30 let zkušeností v oboru
Už více jak 30 let dodáváme suroviny pro pekaře a cukráře
Doručení do 48 hodin
Spolupracujeme s ověřenými dopravci a zboží doručujeme do 2 pracovních dnů
Zboží máme na skladě
Většinu zboží máme vždy na skladě
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací