Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Cukrářská poleva jogurtová s jahodovou příchutí.
Bod tání 35 - 37 °C, teplota zpracování 42 - 45°C . Pecky je třeba rozpouštět postupně, aby nedošlo k tvorbě hrudek...
Použití
Výrobek je připraven k použití.Návod na použití: Hmotu před použitím promísíme.Podsypeme vhodným prostředkem. Je vhodná na potahování dortů, figurální dekoraci....
Karamelová pasta se dá použít k plnění a k polévání cukrářských výrobku nebo k dochucení šlehaček a krémů. Je jednou ze surovin potřebné k výrobě MEDOVÉHO...
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.
KARINA BANANE MILK je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování...
Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti....
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo...
Dávkování: KARINA Jogurt 1000 g • Voda pitná 500 gSměs KARINA Jogurt spojíme s vodou a promícháme do hladké homogenní konzistence.Před dalším zpracováním necháme ještě asi 15...
Hotová směs na výrobu "Likérových špiček" s kombinací likérové náplně - Karina MILK MIX.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při...
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem....