Rozinky jsou sušené plody vinné révy.Mohou se jíst syrové, především však se používají při pečení do těst (bábovky, mazance, vánočky),náplní (tvarohová,jablečná) nebo k vaření -...
Tato rýžová mouka se řadí mezi mouky celozrnné.
Je vhodná na pečení různých dezertů, sušenek, chleba, palačinek, nudlí, knedlíků. Může se používat i k zahušťování...
Sacherglasur je fondánová hmota s 23% hořké čokolády.
Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, příp. k výrobě jiné fondánové náplně a krému.
Způsob přípravy : za...
Tatra SALKO- zahuštěné plnotučné mléko slazené s obsahem tuku nejméně 8 % a mléčné sušiny nejméně 28%. Salko je trvanlivý výrobek vyrobený výhradně z mléka částečným odpařením...
Zkaramelizované, zahuštěné slazené plnotučné mléko.
Je vhodný na přípravu sladkých těst, do krémů a jako poleva na poháry. Přímá spotřeba všemi skupinami populace.
Směs pro výrobu litých hmot černé barvy.Určeno pouze pro další zpracování.Dávkování: Doporučená receptura na roládové pláty:Sandra BLACK 1000 g • Tekutý vaječný obsah 560 g •...
Už více jak 30 let dodáváme suroviny pro pekaře a cukráře
Doručení do 48 hodin
Spolupracujeme s ověřenými dopravci a zboží doručujeme do 2 pracovních dnů
Zboží máme na skladě
Většinu zboží máme vždy na skladě
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací