„Ariba“ je řada čokolády Master Martini z nejjemnějších kakaových bobů z pobřeží Slonoviny.
Přesnost při výběru surovin, z místa původu, výhradně používání kakaového másla,...
Mléčná čokoláda extra
Pro pekařskou a cukrářskou výrobu.
Bod tání je 31-35°C, po rozpuštění se ČOKOLÁDA MUSÍTEMPEROVAT.
Kód: 0752
30 let zkušeností v oboru
Už více jak 30 let dodáváme suroviny pro pekaře a cukráře
Doručení do 48 hodin
Spolupracujeme s ověřenými dopravci a zboží doručujeme do 2 pracovních dnů
Zboží máme na skladě
Většinu zboží máme vždy na skladě
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací