Rostliná „želatina“ se vyrábí z některých druhů mořských řas – ruduch. Je zcela nekalorická a má léčivé účinky velmi prospívající našemu organismu.
Práškový agar je...
Rostliná „želatina“ se vyrábí z některých druhů mořských řas – ruduch. Je zcela nekalorická a má léčivé účinky velmi prospívající našemu organismu.
Práškový agar je...
Používá se k dochucení cukrářských výrobků
Složení: cukr, arašídy pražené (31%), neztužený tuk (tuk z ořechů Shea, palmový tuk v různém poměru), laktóza, sušená...
Slazená jádrová směs pro výrobu laskonek. Hmota má dobrou stabilitu a hotové korpusy jsou pevné a více odolné proti zvlhnutí.
Aranka L se může použít i na dochucení krému do...
Používá se k dochucení cukrářských výrobků.
Složení : arašídy pražené mleté (41,0%), sirup z invertního cukru, rostlinný tuk (palmový a částečně ztužený palmový), jedlý...
Už více jak 30 let dodáváme suroviny pro pekaře a cukráře
Doručení do 48 hodin
Spolupracujeme s ověřenými dopravci a zboží doručujeme do 2 pracovních dnů
Zboží máme na skladě
Většinu zboží máme vždy na skladě
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací