Milky cream 1kg

Kód: 11761
137 Kč
Skladem

Milky cream je sypká  směs do zakysané smetany.

SLOŽENÍ: Cukr, glukózový sirup, glukóza, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), modifikovaný bramborový škrob (E1414), emulgátor (E471, E472a), želatina (hovězí), mléčná bílkovina, stabilizátor (E340, E415), aroma

Detailní informace

Doručení do 48 hodin
Spolupracujeme s ověřenými dopravci a zboží doručujeme do 2 pracovních dnů
Zboží máme na skladě
Zboží máme na skladě
Většinu zboží máme vždy na skladě

Detailní popis produktu

PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY VE 100 G VÝROBKU:
Energetická hodnota: 1967 kJ (471 kcal)
Tuky: 15,7 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 14,0 g
Sacharidy: 77,3 g
z toho cukry: 61,2 g
Vláknina: 0,0 g
Bílkoviny: 4,0 g
Sůl: 0,3 g

Dort Červený samet

         KORPUS:      

 SANDRA VELVET              620g    

 voda pitná                         410g     

olej jedlý                            115g                                      

  SMETANOVÁ NÁPLŇ:   

zakysaná smetana (15% tuku)   310g

voda pitná                                      46g     

MIKLY CREAM                               130G 

SANETT                                             8g

voda pitná do SANETTU                  16g

KORPUS: suroviny spojíme a necháme cca 5 minut odležet. Poté mícháme při nejnižší rychlosti po dobu jedné minuty ( můžeme promíchat i v ruce). Hmotu dávkujieme na 2 díly do forem o průměru 23cm (jeden ráfek 500g). Zbylou hmotu rozetřeme a upečeme- po upečení rozemeleme na drobečky. Pečeme 170°C po dobu cca 35min.

SMETANOVÁ NÁPLŇ: zakysanou smetanu rozmícháme s vodou a vyšleháme s MILKY CREAM (5min.). Nakonec vmícháme mírně zchladlý roztok SANETTU.

 

ALERGENY:  mléčná bílkovina

MŮŽE OBSAHOVAT STOPY: obiloviny obsahující lepek,sójové boby, suché skořápkové plody, jádra podzemnice olejné( arašídy)mléko a výrobky ( včetně laktózy ), sezamová semena a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovače do šlehaček a krémů
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: